08 november, 2006

Månedens Gæst

Så har vi fået besøg af denne måneds gæst. Må vi byde velkommen til: Ta-da......Moi.


På webstrik festivallen, startede jeg jo op på en nederdel, til min skønne niece Alba. Frøkenen blev jo 4 år i midten af oktober.


Nederdelen nåede da også at blive færdig, men også kun lige. Så nærmest på vej til bussen, blev kanten så lige presset en gang.


Det betyder jo altså, at jeg ikke lige fik taget noget billede af den. Det havde Alba's fru mor så lovet mig at råde bod på. Og her kommer den så:


Og når man nu er blevet 4 år. Og når man nu forguder sin særdeles danse glade fætter Thor. Er det så ikke også på tide, at ens mor melder en ind på en danseskole?Travolta go home. Alba is in the danse school.Ud over Alba's nederdel, har jeg faktisk også begået en hel del sokker. Der var et par større søstre, der misundte deres lillesøster en smule. "Faster Ditte - Jeg har altså kun ET par sokker tilbage - jeg har!!!" Så julegave produktionen er gået igang.
Billeder kommer senere. De skal jo lige en tur i kameraet først.

Hov, det havde jeg jo nær glemt. Jeg har da også begået en nederdel til MOI. Strikket i chokolade brun Kauni. Den mangler dog lige at blive monteret. Måske det sker i weekenden. Èen ser nemlig ikke så godt i aftenbelysningen, som éen har gjort.

4 kommentarer:

Lene Z. sagde ...

Hej Ditte,
Dejligt at høre fra dig igen.
Hilsen Lene Z.

Dorte sagde ...

Sød nederdel til pigebarnet.
Glæder mig til at se din egen.
Kh Dorte

Ulla sagde ...

Wow, skal du så igang med at strikke med glimmergarn til afdansningsballet ;-)
Fiks lille nederdel, hvor har du fundet opskriften?

Ditte sagde ...

Opskriften? Nederdelen er strikket ud af hovedet.
Jeg har målt strikkefastheden på de tilhørende sokker. Derefter har jeg regnet mig frem til maskeantallet rundt i livet. Forhøjet det lidt, og strikket rib (2r, 2vr) de første ca. 15 cm. Så den faldt bedre til om livet.
Herefter har jeg sat 6 stk maskemarkører jævnt fordelt, og taget 1m ud efter hver markør, på hver 4. p. Tror jeg det var.
kh. Ditte