10 oktober, 2006

På denne grå dag....

fik jeg en dejlig overraskelse. I går var jeg hjemme, da jeg var dårlig. Og da jeg mødte på arbejdet her til morgen, havde den rare hr. Post været på besøg. Så jeg har hygget mig med denne her bog til formiddagskaffen.


Den er altså bare så skøn. Der er nogle rigtig søde modeller i. Bl.a. en hel del med snoninger, som jeg nu engang syntes er skønne til små drenge.
Her kan I se nogle få udvalgte modeller:
Men jeg havde jo også bestilt denne her:som måske så kommer med hr. Post idag?...... Man har da lov til at håbe.


På strikkefronten, kan der berettes at 1 par rosa sokker, samt nederdel til prinsesse Alba er færdig strikket. Monteringen forestår. Men det skal jo også først være færdig på søndag.


På pindene lige nu er ærmerne til Pisa. Som strikkes i "Luccafino" fra BC Garn, lækker mørk petroleumsfarvet merinould. Samt den 1. sok af et par strikket af garn købt på festivalen herfra. Billeder følger senere, da batterierne til kameraet lige skal oplades.

4 kommentarer:

strikke_jane sagde ...

Glæder mig at læse om rosafarvet sokker og nederdel - hva' endte det med i kanten forneden... 2 ret sammen og slå om...... nogen pinde glat - buk og sy?? Eller hva'?

Vil gerne se billeder *G*

britt sagde ...

Jo, de er dælme fine de baby modeller!
Glæder mig til at se din Pisa - BC's Lucca garner ser ret lovende ud!
KH Britt

Ditte sagde ...

Den rosa farvede endte med 2ret sammen og slå om. Mangler så lige at få bukket om og syet, både for oven og forneden.

Kan da også lige informere mine læsere om, at Amagerstrik har bestilt Lucca hjem. Den er så desværre ikke ankommet endnu.

Trine Als sagde ...

For pokker Ditte den babystrikkebog ser lækker ud. Den må på ønskelisten.
Kram