29 oktober, 2005

Man må forundres !!!

Tænk - At det skulle ske for mig. Efter at have humpet rundt et par dage, på en (onsdag) forslået fod, kunne jeg faktisk gå næsten normalt igen søndag. Skønt.
Hvis altså man så ikke lige har en af disse hersens hundedimser, som partout (staves det sådan ?) skal gå lige ind under fødderne på en.
Det gjorde min så lige mandag morgen. Med en bulden rød/blå tå som følge heraf. Og hold nu godt fast. Tænk jer. Det er gået helt op i fingrene. Jeg har været skrive lammet både her og i webstrikkerne lige siden. Utroligt.
Nu har jeg vist nok lige lidt, der skal indhentes.1. Vanterne:

Mærkedyret (læs Thor 13 år), kommer og beder sin kære fru Moder om et par vanter. Fru Moder kaster sig over projektet. Der må ikke være ombuk eller pynt af nogen art. Lige til at gå til. Fru Moder afleverer projektet til Mærkedyret, som fluks ifører sig vanterne og udbryder: "De er da bare for seje, det var præcis sådan jeg ville have dem." Er jeg bare glad?????2. Gaven:

Jeg har fået en gave fra Jette Kammersgaard. Jette har været rigtig kreativ. 2 skønne hjemmegjorte brocher, til nogle af alle de sjaler, der skal strikkes af garnet fra Handpaintedyarn. Tusinde tak Jette. De er bare så flotte.3. Birgitte:

Torsdag var jeg på Bispebjerg og besøge Birgitte. Hun så rigtig godt ud nu. Forventer også at være hjemme igen fredag. Det glædede hun sig til, for hun keder sig på hospitalet. Så Birgitte - Hvis du ser dette her, så håber jeg at det er hjemmefra. Jeg skulle hilse alle.4. Besøg hos Viv.

Jeg kunne jo ikke dy mig for at besøge Viv på hendes åben hus. Det blev til en anelse isolering og en anelse til julegaver. Fik hilst på Randi og Stine, Herlev. Og jeg fik hygget mig med Gry under strømafbrydelsen. Hurra hun græd slet ikke!!!

4 kommentarer:

Randi sagde ...

Hej Ditte,

Det var hyggeligt lige at se dig, omend kort hos Viv (fik jo nogle prik fra Daniel *lol*). Og sikke nogle fede vanter Thor har fået...og så må du altså til at passe lidt på helbredet...vi kan jo ikke have at du bliver strik og skrive lammet alt for tit :o)

Rigtig god lørdag dag dag,
Knus, Randi

kirstens strik sagde ...

Hej Ditte
Hvad er det for noget OPAL i fed??
Pas da nu på dig selv, pigebarn, hvordan er det da du går rundt og laver ulykker.
Kh og god bedring Kirsten

faxfraenspelsau sagde ...

Hej Ditte

Sikke en julegaveliste du har fået lavet. Forhåbentlig er du tyvstartet - ellers har du idag lige præcis 5,4 dage til hvert projekt :)))) Så strikkelammelse er der ikke tid til. God bedring.

Og så kan jeg se at du er begyndt at købe Opal-garn i hele fed *GGG*

Kh Mette I Fredsted

Bim Bloggare sagde ...

Åh... detta med Opalgarner bara älskar jag... ja, inte för att jag gjort annat än sett det på bilder ungefär, hihihi...
Finns inte att inhandla här, tyvärr... Men... jag vill ha... vill bli ägare, någon gång... i framtiden kanske??? Vem vet, vad som väntar... kanske hittar man det på något håll... skam den som ger sig... hihihi... envis är hon...
Må så gott... en Sjöbackabo på irrvägar ute på nätet... Kram Bim