04 november, 2005

Bedre sent end aldrig

Ja - Ja - Ja. Jeg ved det godt. Det er snart 100 år siden jeg har blogget. Jeg strikker jo. Julegaverne skal jo gerne være færdige inden jul. Men det skrider da stille og roligt fremad. Jeg har da efterhånden fået streget et par punkter på listen. I dag har jeg fået Opal flamingo sokkerne 36/37 færdige.Jeg skylder Bente T. et stort tak for sidst. Det var bare så hyggeligt til dit strik-in. Jeg fik jo taget et par billeder, og dem skal I andre da lige belemres med:
Først har vi her: Pia T, Linda J og Susan U.


Så har vi Sanne B., Lise N., LoneH. og Bente T herself.

Her nedenunder finder vi så, og jeg nævner i flæng Lene Z., Vivi A., Fru Toft og Linda J nok engang.

Se det var jo også dagen, hvor jeg fandt ud af, hvorfor det lige er, at vi er nødt til at få bygget ud hjemme ved os. Det er jo fordi, at jeg da godt kunne bruge mit eget lille (læs ca. 40m²) hobbyrum ala Bentes.

Og så klager manden over, at jeg har inddraget hans klædeskab til mit garn. Hvor mange m² har jeg måske lige i et klædeskab?????

2 kommentarer:

Lene Zaar sagde ...

Hej Ditte,
Det kamera kan du godt smide væk. Jeg har jo taget flere kg på bare ved dit tryk på knappen! Men ellers har du ret: Det var rigtig hyggeligt og du har brug for en udbygning af boligen.
Mange hilsener
Lene

faxfraenspelsau sagde ...

Hej Ditte

Hold da helt fast hvor du rykker. Jeg kan se at flere punkter på din julegaveliste allerede er streget ud. Jeg tror sørme at du når det. 7,33 dage tilbage til hvert punkt nu. Du er da helt vild hurtig :-))))

Kh. Mette I Fredsted