05 oktober, 2005

Min ka' osse.

Imens jeg sad på sengekanten her til morgen, og gned mine øjne i håb om at vågne lidt mere, kom denne her farende ud fra "under sengens dyb"


Den slæbte noget efter sig. Spænede ind i stuen, nu med sin meget pludselige vågne menneske mor efter sig. Advr! Hvad var det for et dyr, den havde haft med inde under min seng i nat?
Det var såmænd bare sådan en her:Et forhenværende nydeligt nøgle lace weight Uruguay Garn. Der er "kun" ca. 800 mtr. garn at få viklet ud igen.
Så er det da godt, at den sidste sending "Handpainted Yarn" lige er ankommet. Nu skal det hele bare pakkes i poser til de respektive bestillinger.

6 kommentarer:

Susanne sagde ...

Det ser bare godt ud ;-) Liiige til at rulle sig i - måske sammen med hunden ?? Den har da sans for kvalitet... Der sættes penge ind på kontoen og glæder mig til at se dig i Silkeborg. Kh Susanne

kirstens strik sagde ...

Waaauuuuwww, hvor ER det bare flot, med så mange lækre farver. Uhhh, jeg glæder mig til at befamle det meget snart, jubiiiii
Vi ses i Silkeborg
Knus Kirsten

Sanne B. sagde ...

Jesus..., vi behøver sgu da ikke bekymre os for om din fars bil har airbags...., dem medbringer vi selv! Godt vi ikke skal til Silkeborg i en Morris Mascot eller min nye C3 for den sags skyld!!!
Ser sgu flot ud, sådan et garnocean.
knus
Sanne B

Trine Als sagde ...

Hold da helt op et hav af garn...
Har jeg ikke ret, når jeg skrev på min blog, at det er helt fantastisk at modtage så store mængder garn (og så fik jeg jo "kun" 12 kg)? Og man kan gramse på det hel, uden at skamme sig over at have købt det hele... For det har man jo ikke... Det er så ikke helt lige så sjovt at skulle aflevere det igen :-D
Jeg glæder mig til at gramse på min del på fredag.
Mange hilsner Trine

Vivian sagde ...

Det er jo en ny blog-trend (hundehærgere) *G*

Og så er her ski' da blevet ganske strømlinet ! Flot !

Knus Viv
(som da nok ringer til dig liiiige om snart) ;-)

Randi sagde ...

Sikke et flot gulv du har Ditte, der kunne man da godt lige smide sig og uhæmmet undersøge garn :o)Skønno farver :o)

Sikke nogle dejlig hunde dig og Sanne har...godt man kun har en hamster *lol*

Hav en fantastisk hyggelig weekend,

Knus Randi