30 august, 2005

Hvad min weekend gik med!

Se denne weekend gik jo med at øve mig. Jeg fik jo nøje instruktion i at vinde garn op i krydsnøgler, I HÅNDEN, til mit strik-in. Og da jeg så lige havde 280 gr. til den anden halvdel af mit dobbelte Kauni-sjal. Ja så måtte jeg jo igang. Og tænk. Det lykkedes.
Jeg er lidt stolt.

I går havde jeg så fridag, og bortset fra at kigge dybt i vasketøjskurven, "Er det virkeligt nødvendigt? Ja, medmindre man er til nudistlejre. Spørge familien! Nej. Jeg var nødt til at få vasket et par maskiner eller 5", -Ja, så fik jeg da strikket lidt videre på Kauni'en.
Syntes I forresten ikke, at Thors Bob spil udgør et udemærket bord til udstilling af strikketøj?

4 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Helle Holst sagde ...

Tillykke med rustbunken :o)
Et rigtigt hyggesjal til det kommende efterår - jeg er vild med kvasterne - de giver lige det sidste finish.

Og ja ikke fordi det egentlig rager mig, men jeg er født nysgerrig, så jeg vover pelsen. Var det en ubehagelig kommentar, du havde fået, siden den er blevet slettet ??

Hilsner Helle

Ditte sagde ...

Hej Helle.
Nej, det var heldigvis ikke noget ubehageligt. Bare spam i al almindelighed. Du ved, "Besøg min blog, jeg sælger viagra". Og i den dur.
Ditte

Jeanette sagde ...

Hej,

Hvor er det bare fantastisk flot det sjal, det garn bliver man ikke rigtigt træt af at se på :-)

Men dit håndopvundne nøgle er jeg nu også ret imponeret over, hvordan får du det så pænt formet. Jeg kan godt finde ud af at vinde op i hånden, så man trækker snoren indefra, men det bliver sørme langt fra så nydeligt som dit nøgle. hvis du kunne løfte sløret for et par fifs skulle det glæde mig at kigge med :-))

Jeanette