29 januar, 2009

Now gider jeg den ondelyn'me not more!!!!!

Ja, jeg blev altså nødt til at finde mine nye næsten "granddaughters socks" (blev en lille smule inspireret af Linda) frem idag. Det er nok de pæneste sokker jeg har pt. Det er osse de nyeste. Det korte af det lange er, at de idag nærmest skulle udgøre det for fodtøj. Fordi.....Ja, jeg kan ligeså godt indrømme det. Jeg kommer aldrig til at syntes om mine tæ'r. De er bare grimme fra naturens side. Men det her pynter ikke ligefrem.........Jeg er sågar blålilla på undersiden af storetåen. Huden føles så tynd og udspændt, at hvis den hæver lidt mere, så må den sprænge.


Foden på denne her lampe (fra vores butik med ældre sager) vejer et ondt år, lidt mere end jeg lige havde regnet med, så den smuttede altså fra mig. Har siden opdaget at foden er lavet af noget der minder om smedejern, så kan jeg s.. godt forstå, at det gjorde ondt. Der var en kunde i butikken, da det skete. Så jeg holdt bare mund og skreg indvendig. Heltinde???????Øh, for hvem? Det havde da nok været bedre at komme af med det. Istedet forsøgte jeg desperat at gå rundt, med koldsveden springende på panden. NAR.


Så det er altså den skyldige............

Lorte Lampe. Skete der noget med den? Ikke det mindste.

Det betyder, at jeg absolut ikke kan komme ned i nogle af mine sko, så dagens fodtøj blev som det nu kunne.Ikke verdens bedste vinterstøvler, så derfor fandt jeg et par sokker frem. For at det ikke skal være løgn, så har de f...... badetøfler også lavet vabler. Hmmppff.


Nå, slut med selvynk. Det holder ikke en meter, alligevel.


Faktaboks omkring "granddaughters socks":


Str. 38/39.

Garnforbrug: 45 gr. Sort Regia Silk + 15 gr. Fortissima m/glimmer.
Hot/not: De er skønne.
Ditte, med foden oppe, overvejer et fodbad senere.9 kommentarer:

Susanne sagde ...

din stakkel :o) God bedring herfra
Klem
Susanne

Helle Holst sagde ...

AAAVVVVVV!!!
Håber du heler hurtigt.

Kh. Helle

strikke_jane sagde ...

Helt enig - virkelig en lortelampe...! :-)) og så lige et lille pust og klem fra det jyske. Fine sokker - de er på min liste, men ikke lige nu. Kan ikke klare at lave flere sokker p.t.

Fríða sagde ...

auwwww! er du helt sikker på den ikke er brækket? pas nu på dig selv og benyt lejligheden og lad dine mænd forkæle dig lidt.
kh.fra Island
Frida

Lene Sophie sagde ...

Auuuw siger jeg bare, Husk koldt på den, det tager lidt af hævelsen. Tror faktisk den har bedst af at du sidder i en sofa med foden oppe og strikker.

Mette G. sagde ...

Av for den da - det ser godt nok ikke rart ud! God bedring

Lea Poulsen sagde ...

Føj for den da. Mon ikke den kan kræve lidt opvartning.

Ditte sagde ...

Tak for jeres søde opmuntringer. Opvartningen er det så som så med. Den må jeg vist selv stå for.
Dagens fodtøj består af 1 stk. strikket strømpe, 1 stk. ragsok og derudover 1 stk. filtet sutsko. Og på den anden fod en gummisko.
Sex'et? Øh....Nej. Men det virker. Jeg kan vrikke en lille micro smule med tæerne idag, så det går fremad.

Linda sagde ...

Hej Ditte, hvis du nu bruger lampen til den formål den er tiltænkt, så kan du virkelig se din fod er hævet og blåsort efter alle kunstens regler. Av av av. Men sådan noget smedejern er også godt til at køle, så hvis du nu meget forsigtigt sætter den oven på foden igen, så får du 1. foden i pres, 2. køligt omslag, 3.fuld fokus på din fod fra alle som kommer ind i butikken - en lampe på en fod...hmm.
Hvem sagde - meldes som arbejdsskade. Skal jeg sende en blanket.? knus fra LindaT