08 oktober, 2008

Så lærte jeg det!

Så skete det igen.

Min far er væltet og har slået sin højre skulder/arm. Det er kun ca. 1½ år siden, at han faldt og slog samme skulder ud af led og lige fik et mindre brud, med efterfølgende operation i medgift.

Det er selvfølgelige selv samme skulder det er gået ud over igen.

Så jeg har tilbragt hele morgen og formiddagen her:


Først vente...........

Så ned til røntgen............

Så vente.............

Det var tydeligt at se at kl. kun var lidt over otte da vi ankom. Før os sad der 3 håndværkere i vente værelset. Sidste gang jeg brugte en aften her sammen med Thor, var vente værelset fyldt op med sportsskader.........

Nå, men så ventede vi lidt mere...........

Og så skete der endelig noget. Det kom en sød sygeplejeske og sagde at nu var det min fars tur, så hvis vi lige fulgte med ind i et behandlingsrum.

Der gik EN HALV TIME før end lægen kom. Så NU er lig med en halv time. Så lærte jeg det. Hvis man altså sidder på Amager hospitals skadestue. Jeg er ret sikker på, at hvis jeg bruger den overfor kunderne i biksen, så kan vi da godt lukke ned ret hurtigt. Jeg bliver vist aldrig fan af Amager hospital.

Min far har nu fået sin arm i slynge og er sendt hjem med en recept på noget smertestillende. De mener, at han er faldet direkte ned på sine operations skruer fra sidst. Han skal så til kontrol om ca. 2 uger.

Rundede så lige min egen læge, for at få en henvisning til en der kan give mig en sprøjte i hælen, for den p.... irriterende hælspore jeg har fået tillagt mig. Det tager maks. 5 min, og jeg har allerede fået tid den 10 nov. Så må jeg bare leve med følelsen af at vade rundt på kæmpe blå mærker en måneds tid endnu.

Ditte, Deres udsendte fra HS Amager, nu tilbage på job.


2 kommentarer:

Sanne B. sagde ...

Tak skæbne, håber han er ok, ham den gamle...
Mht hælspore; Ziva's far (Shlomi) er uddannet ortopæd bandagist, og laver nogle specielle indlæg man ellers ikke kan få her i DK. Synes du skal snakke med ham, jeg ved at han har hjulpet rigtigt mange med hælspore. Sms mig hvis du ikke har deres nr.
kh
SanneB

Helle Holst sagde ...

Tjahhh Ditte - de kloge siger at man skal lære så længe man lever. Men hvad gør man så, hvis der er ting, man ikke har lyst til at lære??

Håber at både du og din far må få en skøn og smertefri weekend.

Kh. Helle