20 september, 2005

Strik-in hos Olga

Allerførst er jeg lige nødt til at undskylde for min ualmindelige dårlige opførsel. Tusinde tak til Olga og pigerne fra Strik-in i søndags. Det var skøøøøønt, fuldstændigt som det plejer. Og hvilket kageorgie. Mums.
Fik så lige sat 2 nye ansigter på plads. Rikke fra Albertslund og Pernille Fleur fra Amager, som vi vist fik indviet på bedste vis. Pernille - Hvordan går det med bloggen? Vi har jo stadig ikke fået opskriften på Citronen og nu har vi allerede tirsdag (morgen, i skrivende stund).Thi-hi.


På strikkefronten havde jeg medbragt mit første par futter, strikket i pladegarn fra Olli. Jeg har brugt ca. 50 gr. til damestørrelsen fra Lise's opskrift, se den 18. september. Strikket på pinde 6 med en enkelt tråd. De var ca. 5 -7 cm for lange i foden inden de røg i vaskemaskinen. Efter turen i vask? Ja, så var det altså ikke længere futter til Fru Thorsmor, jeg havde kreeret. Men nok snarere futter til Hr. Rasmus Bjerregaard , 8 år (SanneB.). Jeg ved faktisk ikke engang om Rasmus kunne skrue sig ned i dem. Men det mysterium hører jeg jo nok om senere. Billede af futterne fik jeg heller ikke lige taget. Jeg havde vanen tro, glemt mit kamera. Nå, men til gengæld lærte jeg da lige, at jo tættere det strikkede er, jo mindre filter det. Så jeg må jo lige igang med et par mere. Lise foreslog, at jeg hvis jeg blandede de sidste 50 gr. af min grønlige uld sammen med f.eks. en råhvid, så kunne jeg jo få mig et par laminerede futter. Og hvis de så skal passe i størrelsen, kan det jo være, at jeg må låne Lises indbagte sokkometer.Forklaringer til ordbogen:


Indbagt sokkometer = Lamineret sokkometer.

Laminerede futter = Melerede futterBare hvis nogen skulle være i tvivl.

6 kommentarer:

Bettina sagde ...

Er der ikke noget med, at hvidt ikke filter som farvede varianter af samme garn? Det mener jeg at haev hørt, men måske tager jeg fejl, jeg er ikke den store filter. :o)

Vivian sagde ...

Ja mange tak for sidst Ditte, og tak for klapvognstilbehør-opbevaring :-)

(Ved du godt at dét billede af dit mohair-sjal i vinduet ligner en rotte !! *GGG*)

KH Viv

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Hej Ditte
Tusind tak for et billigt grin. Hi Hi. Ja og så selvfølgelig tak for sidst. Mine futter vejer altså 90 g. Hvis jeg nu forærer dig et sokOmeter, kan det jo være at det lykkes for dig næste gang med de futter.
KH Lise

Sanne B. sagde ...

Bonusinfo:
Rasmus kunne ikke mase pedalerne ned i alfefutterne - de må videre til prinsessen, måske med lidt perler/filtblomster etc.

Tina R sagde ...

Nu må vi altå høre, hvordan du har opført dig, siden du ligefrem skal undskylde ?????

Og hvornår kommer det billede af Uruguaygarnet???? Vi venter og venter....;o)))

Og så bliver jeg da nødt til at give Vivian ret i det med rotten.....den har jo ører og det hele. Men mon ikke Sannes hund kan "ondolere" den???

KH Tina