05 februar, 2006

Siden sidst.....I hørte fra idiotens søster.

Ja, når man kun får taget sig sammen til at skrive sådan ca. 1 gang om måneden, så kan det jo gå hen og blive et længerevarende indlæg. Men jeg har da fået strikket lidt siden sidst.


Først havde min mor fødselsdag, og da hun fryser om sine fødder, ja, hvad er så mere naturligt end at nørkle et par sokker frem:


Så var jeg lige barnepige for prinsessen. Hun er nærmest vokset ud af den hue jeg strikkede til hende for et par år siden, så hun trængte:Ja, det blev da også næsten lige til et par ekstra sokker. Nr. 2 er undervejs.

Den ene af Thors instruktører på teateret, har lige fået en lille pige. Junior vil gerne give en lille gave, så den kastede hans fru mor sig over:Så er vi blevet inviteret til 65-års fødselsdag hos Mormor(som er en af vennerne fra danseskolens mor). Hun har for lang tid siden øffet om, at hun så gerne ville have et dejligt varmt blødt sjal. Og når nu konen bliver en eller anden form for pensionist, ja så skal hun da have sit sjal:


Ja, det skal jo så lige have hæftet ender og en tur igennem "bloggen".Dagen i dag, havde jeg tænkt mig at bruge på resterne af mit råhvide Alpaca. Jeg havde vist forestillet mig noget med noget påfuglemønster. Og så skulle jeg lige have lavet et par maskemarkører.


Da Thor skulle bruge det meste af dagen på en månedopgave til skolen, tænkte jeg: "Nu leger jeg lige den overskudsagtige hygge mor, og smider en pladefuld boller i ovnen, så junior kan få lidt mundgodt til arbejdet." Som tænkt så gjort. Men så var det lige, at idiotens søster besluttede sig for at kigge forbi. Pladen med boller skal i ovnen, midt i ovnen. Der havde jeg lige glemt risten. Den skal væk, så der bliver plads til bollerne. Grydelapper hvad er det? Et øjeblik for fuld alsheimer. Griber om risten med tommel- og pegefinger. Vågner temmelig pludselig fra min akut opståede sygdom. Et mirakel er sket. Jeg er kureret. Jeg kan pludselig huske hvad en grydelap er. Hurra.


Resten af dagen er tilbragt i sofaen med hånden i en skål koldt vand.


Det er f..... svært at strikke på den måde. Den gode nyhed er.....Nu svi'r det ikke mere.

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

ojojoj Ditte! det var da en værre omgang, jeg kan dog tröste med at det også har sket for mig, og heldigvis heler det som regel hurtigt. der findes også creme i apoteket der virker lokalbedövende, bruger man det kan man godt strikke!
vi ses vel i næste uge hos Anne, ikke?
hilsen fra Island

Linda sagde ...

Åh av og for pokker da!
Primsesse Albas strømper bliver da enormt flotte (og ikke så pinke), hvad er det for noget garn?
kh Linda

Ditte sagde ...

Til Frida
Jo, vi ses hos Anne i næste uge.
Og til Linda, som forøvrigt også skal med ud til Anne, så er Albas sokker strikket i Opal party, fra www.bendixgarn.dk
Kh. Ditte, som ikke har ondt mere, nu mangler jeg bare en smule følelse i fingerspidserne (altså i huden).