21 november, 2005

Hr. Thorsen er på banen igen


Yep! Den unge herre i huset har været på shopping. Og har for egne midler investeret i denne her hue. Modellerne (2 eller 3 styks) fra sidste år er jo ikke længere in. I mine øjne: Samme model, bare et andet mærke og farver/mønstre. Men nej. Du'r ikke - væk.
Til denne u-undværlige hue skulle det have været et matchende halstørklæde, men det var udsolgt - Mega Krise.


Så nu har Fru Mor, fået det ærefulde hverv, at fabrikere et lignende halstørklæde.
Og da den unge mand agter at bruge hue og halstørklæde som en del at sit kostume til danseskolens juleshow, her på lørdag og søndag, så må fru mors pulsvarmere
(se dagens andet indslag) pænt vente lidt.

Pulsvarmer KAL


Jeg har jo tilmeldt mig Pulsvarmer Knit-Along hos Julie . Den startede i fredags, og jeg er da også kommet igang. Jeg har valgt at lave en drops model i beige Alpaca m/guldtråd, som billedet så glimrende viser. Jeg er nu halvvejs, men ved ikke helt, hvornår at jeg får tid til at lave nr. 2. Der har nemlig lige indsneget sig yderligere et projekt, som en hvis herre (læs Hr. Thorsen) mener er væsentlig vigtigere end pulsvarmere.
Jeg har forresten besluttet mig for, at lave en lille ændring. Nemlig et tommelfinger hul. Så tror jeg nemlig, at jeg får meget større glæde af dem.

13 november, 2005

Så kom......

Julen over mig. I nat, da jeg ikke kunne sove. Det må være alle de julegaveprojekter jeg har i gang. Så..... som I kan se, har jeg dekoreret lidt på siden. Det kan jo godt være, at der kommer mere til i løbet af den næste månedstid. Nu får vi se....

04 november, 2005

Bedre sent end aldrig

Ja - Ja - Ja. Jeg ved det godt. Det er snart 100 år siden jeg har blogget. Jeg strikker jo. Julegaverne skal jo gerne være færdige inden jul. Men det skrider da stille og roligt fremad. Jeg har da efterhånden fået streget et par punkter på listen. I dag har jeg fået Opal flamingo sokkerne 36/37 færdige.



Jeg skylder Bente T. et stort tak for sidst. Det var bare så hyggeligt til dit strik-in. Jeg fik jo taget et par billeder, og dem skal I andre da lige belemres med:
Først har vi her: Pia T, Linda J og Susan U.


Så har vi Sanne B., Lise N., LoneH. og Bente T herself.





Her nedenunder finder vi så, og jeg nævner i flæng Lene Z., Vivi A., Fru Toft og Linda J nok engang.

Se det var jo også dagen, hvor jeg fandt ud af, hvorfor det lige er, at vi er nødt til at få bygget ud hjemme ved os. Det er jo fordi, at jeg da godt kunne bruge mit eget lille (læs ca. 40m²) hobbyrum ala Bentes.

Og så klager manden over, at jeg har inddraget hans klædeskab til mit garn. Hvor mange m² har jeg måske lige i et klædeskab?????